• Aurinkosähkö

    kannattavaa ja vastuullista energiantuotantoa

Sähköä puhtaasti luonnosta

Lakimuutoksen myötä taloyhtiöt pohtivat aurinkoenergian hyödyntämistä.Aurinkoenergialla voiT

  • lämmittää käyttövettä
  • lämmittää asuintiloja
  • valaista kotisi
  • ladata sähköautosi

Vuoden 2021 alusta alkaen lainsäädäntö mahdollistaa aurinkosähkön yhteisvoimalat ja hyvityslaskennan taloyhtiöille ilman siirtomaksuja ja veroja.


Mikä on aurinkosähköjärjestelmä?

Aurinkosähköjärjestelmällä tarkoitetaan aurinkovoimalaa, johon kuuluvat

  • aurinkopaneelit ja niiden kiinnitystelineet
  • sähkökaapelit
  • turvakytkin
  • invertterit.

Invertterit muuntavat aurinkopaneeleiden tuottaman tasavirran tavalliseen sähköverkkoon soveltuvaksi vaihtovirraksi.

Käytämme aurinkosähköjärjestelmissämme kotimaisia kattokiinnikkeitä. Markkinoiden parhaasta laadusta on merkkinä 30 vuoden takuu.

Miten voit varastoida sähköä verkkoakkuun?

Mikäli aurinkoenergiaa tuotetaan enemmän kuin käytetään, ylimääräisen sähkön voi varastoida kannattavasti Scanofficen Aurinkopartnereilla käytössä olevaan verkkoakkuun. Voit olla yhteydessä jälleenmyyjiimme ja selvittää verkkoakun toimintaperiaatteen sekä hinnan. Ilman verkkoakkuakin ylimääräisen sähkön voi myydä sähköyhtiölle. Huomaathan, että tällöin hintaan eivät sisälly sähkönsiirto eivätkä verot.

Ylimääräisen sähkön voi varastoida myös paikalliseen sähkövarastoon, jolloin aurinkosähkö on myöhemmin rakennuksen omassa käytössä sähköverkosta riippumatta. Akkujärjestelmien hinnat ovat tippuneet ja niiden varastointikapasiteetti kasvanut – aivan kuten kiinnostus uusiutuvaan energiaan.

AURINKOSÄHKÖ-JÄRJESTELMÄ MAKSAA ITSENSÄ TAKAISIN NOPEASTI

Aurinkosähköjärjestelmä on kannattava investointi, koska se tuottaa energiaa kymmeniä vuosia, vuoden aikana jopa 5–10 prosenttia järjestelmään investoidusta summasta. Sähkölaskusi pienenee ja aurinkovoimalasi kannattavuus paranee, aina kun sähkön hinta nousee.

Nyt myös taloyhtiön asukkaat voivat hyödyntää kiinteistössä tuotettua ja kulutettua aurinkosähköä nykyistä helpommin ilman siirtomaksuja ja veroja. Lainsäädäntömuutoksen myötä myös aurinkovoimaloihin sijoitetun pääoman saa aikaisempaa nopeammin takaisin.

Mietityttääkö sinua aurinkopaneelien hinta ja se, kuinka paljon niitä pitäisi olla, että aurinkovoimala kannattaa? Selvitä ensin oma sähkönkulutuksesi kätevällä laskurilla.

Aurinkosähkö-järjestelmä avaimet käteen -periaatteella

Yrittäjä Juha Nurmenrinnan perhe valitsi Scanoffice aurinkosähköjärjestelmän, koska sen 36-vuotinen historia energiansäästöön erikoistuneena maahantuojana vakuutti. Paikalliselta Aurinkoparnerilta he saavat palvelua tarvittaessa myös asennuksen jälkeen.

Videolta, näet miten aurinkosähköjärjestelmän asennus sujui.

Tutustu SCANOFFICE aurinkosähkö-järjestelmiiN

Scanoffice aurinkosähköjärjestelmät ovat korkealaatuisia ja pitkäikäisiä, sillä kotimainen perheyhtiö tuo maahan vain maailman parhaaseen Tier 1 -laatuluokkaan hyväksyttyjen aurinkopaneelien valmistajien tuotteita.


Säilyttävätkö aurinkopaneelit tehonsa tuulessa ja tuiskussa?

– Kyllä, todistetusti. Olemme testanneet ne Suomen oloihin sopiviksi ja valinneet aurinkosähköjärjestelmiemme komponentit ilman kompromisseja alan parhailta toimijoilta. Todisteena tuotteidemme toimivuudesta ovat markkinoiden pisimmät takuut.

Aurinkojärjestelmämme asentavat luotettavat Scanoffice Aurinkopartnerit kuten Turun Sähkö ja Paraisten Valo Turun talousalueella.

Selvitä oma sähkönkulutus ja aurinkosähköjärjestelmän mitoitus

Aurinkosähköjärjestelmä on kustannustehokkain silloin, kun se on oikein mitoitettu ja tuotetun aurinkosähkön voi käyttää pääasiassa omiin tarpeisiin. Sitä varten on hyvä laskea oma sähkönkulutus päivä-, viikko- ja kuukausitasolla.

Alla olevasta taulukosta voit katsoa, miten monta aurinkopaneelia tarvitsisit ja paljonko voisit säästää sähkölaskussa. Säästön lisäksi kiinteistösi arvo kasvaa aurinkovoimalan verran ja hiilijalanjälkesi vähenee 20-60%.


Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

Täytä alla oleva lomake ja lähetä viesti


kestävät, Suomen oloihin sopiviksi testatut

Scanoffice aurinkopaneelit on puolueettomasti testattu Suomen oloihin sopiviksi ja aurinkosähköjärjestelmien komponentit valittu ilman kompromisseja alan parhailta toimijoilta.

Jopa -30 asteessa toimivat invertterit

Invertteri muuntaa aurinkosähkön kodin laitteisiin sopivaksi sähköksi. Sofar Solar -invertteri on suunniteltu toimivaksi myös Pohjolan paukkupakkasilla. Invertterillä on 10 vuoden tehdastakuu.

MARKKINOIDEN PISIMMÄT TAKUUT

Osoituksena tuotteiden korkeasta laadusta ja kestävyydestä aurinkosähköjärjestelmien valmistajat antavat Scanoffice tuotteille jopa 25 vuoden lineaarisen tuottotakuun ja 12 vuoden tuotetakuun.

KAIKKI VAIVATTOMASTI YHDESTÄ PAIKASTA

Scanofficelta saat kaikki, mitä tarvitset aurinkosähkön tuottamiseen ja aurinkopaneelijärjestelmän perustamiseen, ruuveja ja muttereita myöten. Järjestelmän asentamisesta vastaavat Scanoffice Aurinkopartnerit ovat kokeneita alan ammattilaisia.

kestävät KOTIMAISET ORIMA-KATTOKIINNIKKEEt

Magnelis-pinnoitettu teräs on vähintään kolme kertaa kestävämpää kuin sinkitetty teräs. Orima on tuonut markkinoille myös lumikuormat kestävän aurinkopaneelien kiinnitysjärjestelmän tasakatolle.

ELINIKÄINEN PALVELU

Scanoffice on turvanasi koko aurinkosähköjärjestelmän elinkaaren ajan. Jälleenmyyjämme varmistavat, että järjestelmäsi toimii ja saat siitä parhaan mahdollisen hyödyn ja huoltopalvelut tarvittaessa.