Sähköasennus Kaarina

Turun Sähkö – Kaarinan seudun luotettava sähköliike!

Turun Sähkö on alueesi asiantunteva kumppani kaikissa sähkötarpeissasi. Palvelemme monipuolisesti suunnittelusta toteutukseen, tarjoten laadukasta sähköurakointia sekä kattavia palveluita rakennuttajille ja muille yritysasiakkaille. Sähköasennukset niin asuinrakennuksiin, liiketiloihin kuin teollisuushalleihun. Tarjoamme myös uusiutuvan energian ratkaisuja.

 

Palvelumme:

 1. Sähkösuunnittelu: Ammattitaitoinen suunnittelutiimimme varmistaa, että sähköjärjestelmäsi on suunniteltu toimivaksi ja energiatehokkaaksi.
 2. Sähköasennukset ja -urakointi: Kokeneet sähköasentajamme toteuttavat sähkötyöt vaivattomasti ja laadukkaasti, oli kyseessä sitten asennus uuteen rakennukseen tai laajennus olemassa olevaan tilaan.
 3. Sähkötarvikemyynti: Tarjoamme laadukkaat sähkötarvikkeet asennusten yhteydessä, varmistaen niiden yhteensopivuuden ja kestävyyden.
 4. Teollisuuden sähköasennus, automaatio- ja kunnossapitotyöt: Palvelemme teollisuutta kattavasti sähköasennuksista automaatio- ja kunnossapitotöihin.
 5. Aurinkopaneelijärjestelmät: Edistämme kestävää energiaa tarjoamalla aurinkopaneelijärjestelmiä, jotka voivat säästää energiaa ja alentaa käyttökustannuksia.
 6. ATK-kaapeloinnit ja mittaukset: Huolehdimme tietoverkkojen luotettavasta toiminnasta tarjoamalla laadukkaat ATK-kaapeloinnit ja suorittamalla tarvittavat mittaukset.
 7. Sähkön laatumittaukset: Suoritamme monipuoliset laatumittaukset varmistaaksemme sähkön toimivuuden ja turvallisuuden.
 8. Pienkorjaukset ja vikatyöt: Hoidamme nopeasti ja luotettavasti erilaiset pienet remontit ja vikakorjaukset.
 9. Sähköautojen latausjärjestelmät: Olemme asiantuntijoita myös sähköautojen latausjärjestelmissä, edistäen kestävää liikkumista.

 

Turun Sähkössä yhdistyvät vankka ammattitaito, laadukkaat tuotteet ja asiakaslähtöinen palvelu. Sähköasennus on aina ammattilaisen työtä.

Ota yhteyttä kun tarvitset luotettavaa sähköalan kumppania Kaarinan seudulla – me hoidamme sähkötyöt ammattitaidolla ja sitoutuneesti!

Putkimies nopeasti paikalle!

Turun Sähkö tarjoaa kattavasti sekä sähköasennukset että LVI-alan palvelut, jotta projekti etenee sujuvasti.

Sähköasennuksiin liittyy usein tarve myös putkimiehelle, ja Turun Sähköllä on oma kokenut putkiasentaja varmistamassa, että kaikki sujuu suunnitellusti ja aikataulussa.

Kun tarvitset putkimiestä, olemme valmiina palvelukseesi. Turun Sähkön putkimiehemme on aina käytettävissäsi, ja hän on ammattitaitoinen ratkaisu kaikkiin LVI-alan tarpeisiin.

Älä jää odottamaan – ota yhteyttä ja varmista, että sekä sähkö- että putkityöt hoituvat jouhevasti yhdeltä luotettavalta yhteistyökumppanilta!

Sähkömies sähkötöihin

Kiinteisiin sähköasennuksiin sekä sähkölaitteiden korjaukseen kohdistuvia sähkötöitä saa yleensä tehdä vain sähköalan ammattilainen, jolla on oikeus tehdä näitä töitä.

Tavallisena sähkönkäyttäjänä saat tehdä ainoastaan tiettyjä vähäisiä töitä, jos varmasti osaat tehdä ne oikein ja olet riittävästi perehtynyt työhön liittyviin ohjeisiin ja sähköturvallisuuteen.

Tällaisia töitä ovat esimerkiksi

 • sulakkeen vaihtaminen
 • valaisimen liittäminen katossa olevaan 'sokeripalaan'
 • pistorasian ja valaisinkytkimen kannen irrottaminen ja kiinnittäminen esim. tapetoinnin ajaksi
 • sähkölaitteen rikkoutuneen pistotulpan, johdon ja johdossa olevan välikytkimen vaihtaminen
 • 1-vaiheisen jatkojohdon valmistaminen ja korjaaminen
 • enintään 50 voltin vaihtojännitteisiin tai 120 voltin tasajännitteisiin sähköasennuksiin tai -laitteisiin kohdistuvat työt, esimerkiksi kyseisen jänniterajan alle jäävät aurinkopaneeliasennukset.
  Lähde: Tukes

Ota yhteyttä jo sähköistyksen suunnitteluvaiheessa – kutsu sähkömies paikalle viimeistään vian ilmaantuessa!

Soita puh. 0207 391 391

tai

Pyydä tarjous!


aurinkosähköjärjestelmät

Olemme Scanoffice Aurinkopartneri Turun talousalueella.


Lue lisää aurinkosähköjärjestelmistä