Scanofficen uusi aurinkopaneelien kiinnitysjärjestelmä Orima Alfa Heavy Snow Load on testattu 700 kg:n kuormalla laboratoriossa. Onpa päälle ajettu sähköautokin.


Aurinkosähkön hyödyntäminen Suomessa kasvaa vauhdilla. Kasvun syynä on paitsi tekniikan kehittyminen ja lisääntynyt ympäristötietoisuus myös laitteistojen alentunut hintataso.

– Omalta katolta tuotetusta sähköstä ei tarvitse maksaa lainkaan siirtokustannuksia tai veroja. Sähkölasku pienenee ja aurinkovoimalan kannattavuus paranee, aina kun sähkön hinta nousee, muistuttaa Turun Sähkön Sami Rantanen.

– Talon tai kiinteistön sähköjärjestelmä kannattaa optimoida niin, että suurin osa auringosta tuotetusta sähköenergiasta voidaan hyödyntää omiin tarpeisiin parhaan tuoton saamiseksi ja loput voidaan myydä takaisin sähköyhtiölle, tarkentaa Rantanen innostuneena.

Turun Sähkö on nyt Scanoffice Aurinkopartneri ja vastaa malliston myynnistä ja asennuksesta Turun talousalueella.


Sähköä päästöttömästi ja ilmaiseksi suoraan luonnosta

Aurinkopaneelien asentaminen on konkreettinen ekoteko, ja mikä parasta se on myös kannattava esimerkki siitä, miten samalla voidaan säästää energiakustannuksissa ja välittää ympäristöstä.

– Scanofficen mallistossa on yli 70 kokoonpanon valikoima, mistä varmasti löytyy sopiva järjestelmä jokaisen tarpeisiin, oli kyseessä sitten kerrostalo, omakotitalo, kesämökki tai vaikka liikerakennus, lupaa Sami Rantanen.

Ja mikä parasta kuluttajan kannalta, verkkoon kytkettävät aurinkosähköjärjestelmät saat nyt yhdeltä toimittajalta!


Lue lisää